nyheter

Jun 7, 2021
MANA inleder långsiktigt samarbete med Bonava
Redan under hösten 2020 påbörjade MANA Projektbyrå ett samarbete med bostadsutvecklaren Bonava där Tobias Walleskog, Key Account Manager på MANA, arbetar som Project Manager för ett antal kvarter i den stora etableringen på Tomtebo gård.
Läs mer
Jan 30, 2020
MANA anlitas som process- och projektledare för SCA Obbolas nya kontorslokaler
SCA investerar i ny pappersmaskin till sitt pappersbruk i Obbola och renoverar då även befintlig kontorsbyggnad. MANA Projektbyrå har anlitats som process- och projektledare för nya verksamhetslokaler i projekt ExpO, SCA Obbola.
Läs mer
Oct 23, 2019
Mana tillsätter Key Account Manager
Under sista året har MANA Projektbyrå haft en stark tillväxt och för att säkerställa kundnöjdhet och kvalitet i sina projekt tillsätts en ny tjänst där Tobias Walleskog axlar rollen som företagets Key Account Manager.
Läs mer
Oct 2, 2019
MANA huvudpartner för Vännäs HC:s flick- och damhockey
MANA Projektbyrå har ingått ett treårigt avtal med Vännäs Hockey Club som huvudpartner för klubbens flick- och damhockey. MANA vill med sin satsning öka förutsättningarna för att fler tjejer ska kunna spela hockey.
Läs mer
Aug 28, 2019
MANA projektpartner när Strömpilen satsar på ny hyresgäst
Nu står det klart att Strömpilens handelsområde får ny hyresgäst och att det är MANA Projektbyrå som ska leda arbetet.
Läs mer
Apr 12, 2019
Välkommen Björn
MANA Projektbyrå fortsätter att växa och till sitt team hälsar dom Björn Alenius välkommen. Björn har tidigare arbetat som platschef på OF Bygg och kommer med sin kompetens inom produktion och samordningsfrågor arbeta som projektledare på MANA.
Läs mer
Mar 11, 2019
Ramavtal Statens Fastighetsverk
MANA Projektbyrå har tilldelats ramavtal inom entreprenadbesiktning med Statens Fastighetsverk som nummer ett inom Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.
Läs mer
Jan 10, 2019
Ny webb
MANA växer och så gör också hemsidan! Tillsammans #medpondus har webben fått nytt innehåll med bland annat projekt och nyheter.
Läs mer
Jan 9, 2019
MANA bildar systerbolag i Skellefteå
MANA Projektbyrå fortsätter sin satsning i Skellefteå och bildar ett systerbolag med Ulf Lundkvist som delägare och VD. I och med detta kliver Thomas Bandling in i rollen som koncernchef men fortsätter även sitt uppdrag som VD för Umeå-kontoret.
Läs mer
Dec 5, 2018
Friskvård viktigt för MANA
Varje vecka tränar personalen på MANA tillsammans. Oftast blir det en sväng på gymmet men den här gången testade team MANA den nya klätterhallen på Iksu Sport.
Läs mer