nyheter

Feb 9, 2024
Vi rekryterar i Skellefteå!
Vi du bli en del av detta fantastiska gäng? Vi söker nu en driven projektledare inom bygg och fastighet.
Läs mer
Feb 2, 2024
Vi rekryterar i Umeå!
Vi söker två nya kollegor, är du en av dom?
Läs mer
Feb 1, 2024
Ny kontorschef MANA Skellefteå
I höstas tillträdde Kristoffer Bygdemark som ny kontorschef på MANA Skellefteå. Med sina rötter i hantverket som snickare och många år inom Försvarsmakten har relationer blivit hans paradgren.
Läs mer
Jan 19, 2023
Vi söker projektledare inom EL
MANA i Umeå förstärker med projektledare inom el- och teleinstallationer.
Läs mer
Oct 13, 2022
Vill du bli en av oss på MANA?
Vårt kontor i Skellefteå växer och vi söker dig som vill bli en viktig del i vårt projektteam tillsammans med Hans och Johan.
Läs mer
Feb 16, 2022
MANA är certifierade
MANA Projektbyrå är nu certifierade enligt ISO 9001, 45001 och 14001 viket innebär en kvalitetssäkring inom kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Arbetet har pågått under det senaste två åren och är ett naturligt steg i bolagets fortsatta utveckling.
Läs mer
Oct 20, 2021
MANA flyttar till nya lokaler – viktig framtidssatsning
Nu har MANA Projektbyrå flyttat in i den miljöprofilerade kontorsbyggnaden på Östra Strandgatan 24 i Umeå. De nya och större lokalerna är en del i utvecklingen av bolaget och speglar företagets ambitioner för framtiden.
Läs mer
Jul 6, 2021
MANA välkomnar ny delägare
MANA Projektbyrå välkomnar Tobias Walleskog som ny delägare i koncernen. Tobias har varit anställd på MANA sedan 2019 som Key Account Manager och kliver nu in som delägare och styrelseledamot i koncernbolaget MANA Nordic.
Läs mer
Jun 7, 2021
MANA inleder långsiktigt samarbete med Bonava
Redan under hösten 2020 påbörjade MANA Projektbyrå ett samarbete med bostadsutvecklaren Bonava där Tobias Walleskog, Key Account Manager på MANA, arbetar som Project Manager för ett antal kvarter i den stora etableringen på Tomtebo gård.
Läs mer
Jan 30, 2020
MANA anlitas som process- och projektledare för SCA Obbolas nya kontorslokaler
SCA investerar i ny pappersmaskin till sitt pappersbruk i Obbola och renoverar då även befintlig kontorsbyggnad. MANA Projektbyrå har anlitats som process- och projektledare för nya verksamhetslokaler i projekt ExpO, SCA Obbola.
Läs mer