projekt

Utvecklingsplan Lugnvik - Kramfors kommun

MANA har på uppdrag av Kramfors kommun bistått vid framtagning av utvecklingsplan för samhället Lugnvik i Kramfors kommun. Målet är att öka inflyttning och skapa en attraktiv och hållbar livsmiljö på landsbygden.
Läs mer

Norra Kyrkogården - Umeå

Norra Kyrkogården bygger ut sina personalutrymmen med nytt kök, matsal och ventilationssystem.
Läs mer

XXL Solbacken - Skellefteå

Sport- och friluftsbutiken XXL etablerar sig på handelsområdet Solbacken i Skellefteå.
Läs mer

Stora Coop Norrböle - Skellefteå

På det tidigare växthusområdet på Norrböle i Skellefteå etablerar Coop Nord en ny butik - Stora Coop
Läs mer

Simhallen IKSU - Umeå

IKSU Sport har under sommaren renoverat simhallen men nya ytskikt på golv och väggar, samt tillgänglighetsanpassat lokalen.
Läs mer

Rikshem fönsterbyten - Umeå

Rikshem investerar i nya fönster på sju av sina fastigheter. MANA har ansvaret för projektering, byggledning och besiktning. Fönsterbytet står klart sommaren 2021.
Läs mer

Bonava - Umeå

MANA har anlitats av bostadsutvecklaren Bonava som Project Manager för ett antal kvarter i den stora etableringen på Tomtebo gård.
Läs mer

Carlslundskolan - Umeå

På uppdrag av Umeå Kommun är MANA med och utvecklar den nya högstadieskolan Carlslundskolan. MANA har fått förtroendet att leda projekteringen av den nya skolan med tillhörande idrottshall och en omfattande utemiljö med bland annat ny konstgräsplan.
Läs mer

Ombyggnation SCA OBBOLA

MANA har anlitas som beställarstöd i samband med investeringarna i SCA Obbola. Uppdraget avser totalrenovering av kontorsbyggnad och laboratorium.
Läs mer

Coop Härnösand

Coop Nord utvecklar sitt handelsområde i Härnösand med tillskott av två nya hyresgäster, MAX Burger samt Apoteket. MANA har ett totalansvar för att projektera och producera.
Läs mer

Omklädningsrum Iksu - Umeå

IKSU Sport har under hösten renoverat damernas omklädningsrum och delar av korridoren utanför, även trappen från receptionen ner till källaren har fått nya ytskikt.
Läs mer

Stora Coop - Storlien

Svenska Handelsfastigheter skapar ett nytt handelsområde i Storlien där Stora Coop blir en av del av satsningen. Handelsområdet öppnar våren 2020.
Läs mer