Oct 13, 2022

Vill du bli en av oss på MANA?

Vi söker dig som är en affärsdriven projektledare, har god samarbetsvilja och trivs i en koncern fylld med energi och visioner.

Vårt kontor i Skellefteå växer och vi behöver specialister inom:
BYGG
MARK/VATTEN
EL/TELESYSTEM


DIN ROLL
Som projektledare på MANA Projektbyrå håller du i egna projekt från början till slut eller ingår som en viktig medspelare i vårt team. Du har direktkontakt med kund och ansvarar för projekt från idé, projektering och upphandling till färdigställande.

Vi tror på engagemang, mod och tydlighet. Dessa komponenter är avgörande för att skapa framgångsrika projekt och därför söker vi dig som är en resultatdriven lagspelare, har ett brett lokalt nätverk inom branschen och erfarenhet av att göra affärer. Du har därtill lätt för att kommunicera och gillar att hålla i taktpinnen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och engagemang.

Vi ser gärna att du är högskoleutbildad eller motsvarande utbildning och har arbetat minst 3 år i branschen. Meriterande är om du har erfarenhet av olika roller så som entreprenör, beställare och konsult.

VI ERBJUDER
MANA betyder övernaturlig kraft och symboliserar vår inställning till det vi erbjuder och utför åt våra kunder. Det förenar också vårt synsätt på våra medarbetare - vi tror på dig och ditt engagemang vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkeskarriär. Din hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har vi roligt på jobbet och uppmuntrar gärna till friskvård. Du styr själv över din arbetstid utifrån dina projekt.

OM MANA
MANA Projektbyrå är en oberoende projektpartner inom bygg och fastighet med kontor i Umeå och Skellefteå. Vi är specialiserade på projektledning inom bygg och fastighet.

PLACERINGSORT
Skellefteå

ANSÖKAN
Thomas Bandling, VD
thomas.bandling@mana.se
090-171888