Feb 9, 2024

Vi rekryterar i Skellefteå!

Är du vår nästa lagspelare?

Vi söker en driven projektledare inom bygg och fastighet som har god samarbetsvilja och trivs i en koncern fylld med energi och visioner.

DIN ROLL

Som Projektledare hos oss på MANA håller du i egna projekt från början till slut och är en viktig medspelare i vår arbetsgrupp. Du har direktkontakt med kund och ansvarar för projektplanering, samordning och uppföljning. Dina uppgifter kan variera mellan projekt beroende på dina färdigheter och önskemål.

Vi tror på engagemang, mod och tydlighet. Dessa komponenter är avgörande för att skapa framgångsrika projekt och därför söker vi dig som är en resultatdriven lagspelare, har lätt för att kommunicera och gillar att hålla i taktpinnen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och engagemang.

Vi ser gärna att du är utbildad till byggnadsingenjör eller har motsvarande utbildning och har arbetat minst 5 år i branschen. Du har god förståelse för byggprocessen och du har själv erfarenhet från byggproduktion. Du har kanske tidigare haft en roll som platschef eller entreprenadingenjör, alternativt motsvarande roll som konsult eller beställare. Meriterande är om du har erfarenhet av olika roller så som entreprenör, beställare och konsult samt att du har ett befintligt kontaktnät i Norrland.

VI ERBJUDER

MANA betyder övernaturlig kraft och symboliserar vår inställning till det vi erbjuder och utför åt våra kunder. Det förenar också vårt synsätt till våra medarbetare - vi tror på dig och ditt engagemang vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkeskarriär. Din hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har vi roligt på jobbet och uppmuntrar gärna till friskvård. Du styr själv över din arbetstid utifrån dina projekt.

OM MANA

MANA Projektbyrå är en oberoende projektpartner inom bygg och fastighet med kontor i Umeå och Skellefteå. Vi är specialiserade på projektledning och har egna arkitekter, konstruktörer och teknikspecialister. Vi driver även egna totalprojekt från idé till färdigställande.

PLACERINGSORT

Skellefteå

Ansökan

Kristoffer Bygdemark, Kontorschef
kristoffer.bygdemark@mana.se
0910-702855

Thomas Bandling, VD
thomas.bandling@mana.se
090-171888