Jan 19, 2023

Vi söker projektledare inom EL

Vi söker en engagerad projektledare inom el- och teleinstallationer som trivs i en koncern fylld med energi och visioner. 

DIN ROLL 
Som konsult på MANA Projektbyrå håller du i egna projekt från början till slut och stöttar våra övriga projektledare med din specifika kompetens inom el- och teleinstallationer. Inom ditt teknikområde kan du komma jobba med utredningar, besiktningar, kalkyler samt upprättande av förfrågningsunderlag.

Vi tror på engagemang, mod och tydlighet. Dessa komponenter är avgörande för att skapa framgångsrika projekt och därför söker vi dig som är en resultatdriven lagspelare, har lätt för att kommunicera och gillar att hålla i taktpinnen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och engagemang. 

Vi ser gärna att du har relevant grundutbildning och har arbetat minst 5 år i branschen. Du har tidigare haft en roll som projektledare i produktion som entreprenör eller motsvarande roll som beställare eller konsult. Är du därtill marknadsorienterad med ett brett befintligt nätverk ser vi det som en extra merit.


VI ERBJUDER 

MANA betyder övernaturlig kraft och symboliserar vår inställning till det vi erbjuder och utför åt våra kunder. Det förenar också vårt synsätt till våra medarbetare - vi tror på dig och ditt engagemang vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkeskarriär. Din hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har vi roligt på jobbet och uppmuntrar gärna till friskvård. Du styr själv över din arbetstid utifrån dina projekt. 


OM MANA 
MANA Projektbyrå är en oberoende projektpartner inom bygg och fastighet med kontor i Umeå och Skellefteå. Vi är specialiserade på projektledning inom bygg och fastighet och driver även egna totalprojekt från idé till färdigställande. 


PLACERINGSORT 

UmeåANSÖKAN


Thomas Bandling, VD 
 thomas.bandling@mana.se
 090-171888