Jun 24, 2024

Vi söker Byggnadskonstruktör

Är du vår nästa kollega?

MANA fortsätter att bygga sin kompletta laguppställning och söker nu en handläggande byggnadskonstruktör till vårt team.

Din roll

Som byggnadskonstruktör på MANA blir du en viktig del i teamet som redan nu består av projektledare, arkitekter, konstruktör, ingenjörer och teknikspecialister. Du kommer medverka i stora delen av projektprocessen och konstruera lösningar för olika typer av byggnader. Du kommer i huvudsak att jobba med tekniska utredningar och projektering i en multidisciplinär grupp där våra olika kompetenser skapar en helhet.

Vi tror på engagemang, mod och tydlighet. Dessa komponenter är avgörande för att skapa framgångsrika team och därför söker vi dig som är en resultatdriven lagspelare och lätt för att kommunicera. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och engagemang.

För detta jobb behöver du ha en vara utbildad civil- eller högskoleingenjör inom byggkonstruktion. Ha minst 3 års arbetslivserfarenhet som byggkonstruktör.

Vi erbjuder

MANA betyder övernaturlig kraft och symboliserar vår inställning till det vi erbjuder och utför åt våra kunder. Det förenar också vårt synsätt till våra medarbetare - vi tror på dig och ditt engagemang vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkeskarriär. Din hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har vi roligt på jobbet och uppmuntrar gärna till friskvård. Du styr själv över din arbetstid utifrån dina projekt.

Om MANA

MANA Projektbyrå är en strategisk projektpartner inom bygg och fastighet med kontor i Umeå och Skellefteå. I dagsläget är vi 16 anställda.

Placeringsort

Umeå eller Skellefteå

Ansökan

Thomas Bandling, VD

thomas.bandling@mana.se

090-171888