Feb 1, 2024

Ny kontorschef MANA Skellefteå

I höstas tillträdde Kristoffer Bygdemark som ny kontorschef på MANA Skellefteå. Med sina rötter i hantverket som snickare och många år inom Försvarsmakten har relationer blivit hans paradgren.
- Jag ser mig själv mer som en ledare än chef vilket jag anser vara en förutsättning för att leda och bygga team. Att dessutom ha övat skarpt ute i verksamheter genom åren har lärt mig att bli ödmjuk och att fokusera på rätt saker, säger Kristoffer Bygdemark, kontorschef och projektledare MANA Skellefteå.

Mana Skellefteå erbjuder tjänster som täcker ett brett spektra, allt ifrån projektledning och projekteringsledning till arkitektur, konstruktion och A-projektering.
- Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar som jobbar nära vårt systerkontor i Umeå, berättar Kristoffer och fortsätter:
- Vi är ett kul gäng som har extremt nära till skratt, likväl som förtroliga samtal. Min känsla är att det här teamet går att förflytta berg med.

Kontoret i Skellefteå har sedan starten 2018 rekryterat viktig kompetens till sin tjänsteportfölj och är nu redo att ta nästa steg i företagets utveckling.
- Jag har en starkt vision inför det kommande året där vi dels behöver stärka vårt varumärke och synas mer i regionen, men också förstärka med fler kompetenser för att kunna vara konkurrenskraftiga. Slutligen behöver vi hitta en lokal i hjärtat av Skellefteå som går att växa i, där vi syns och kan möta samarbetspartners och kunder, avslutar Kristoffer.