nyheter

Jan 19, 2023
Vi söker projektledare inom EL
MANA i Umeå förstärker med projektledare inom el- och teleinstallationer.
Läs mer
Oct 13, 2022
Vill du bli en av oss på MANA?
Vårt kontor i Skellefteå växer och vi söker dig som vill bli en viktig del i vårt projektteam tillsammans med Hans och Johan.
Läs mer
Feb 16, 2022
MANA är certifierade
MANA Projektbyrå är nu certifierade enligt ISO 9001, 45001 och 14001 viket innebär en kvalitetssäkring inom kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Arbetet har pågått under det senaste två åren och är ett naturligt steg i bolagets fortsatta utveckling.
Läs mer
Oct 20, 2021
MANA flyttar till nya lokaler – viktig framtidssatsning
Nu har MANA Projektbyrå flyttat in i den miljöprofilerade kontorsbyggnaden på Östra Strandgatan 24 i Umeå. De nya och större lokalerna är en del i utvecklingen av bolaget och speglar företagets ambitioner för framtiden.
Läs mer
Jul 6, 2021
MANA välkomnar ny delägare
MANA Projektbyrå välkomnar Tobias Walleskog som ny delägare i koncernen. Tobias har varit anställd på MANA sedan 2019 som Key Account Manager och kliver nu in som delägare och styrelseledamot i koncernbolaget MANA Nordic.
Läs mer
Jun 7, 2021
MANA inleder långsiktigt samarbete med Bonava
Redan under hösten 2020 påbörjade MANA Projektbyrå ett samarbete med bostadsutvecklaren Bonava där Tobias Walleskog, Key Account Manager på MANA, arbetar som Project Manager för ett antal kvarter i den stora etableringen på Tomtebo gård.
Läs mer
Jan 30, 2020
MANA anlitas som process- och projektledare för SCA Obbolas nya kontorslokaler
SCA investerar i ny pappersmaskin till sitt pappersbruk i Obbola och renoverar då även befintlig kontorsbyggnad. MANA Projektbyrå har anlitats som process- och projektledare för nya verksamhetslokaler i projekt ExpO, SCA Obbola.
Läs mer
Oct 23, 2019
Mana tillsätter Key Account Manager
Under sista året har MANA Projektbyrå haft en stark tillväxt och för att säkerställa kundnöjdhet och kvalitet i sina projekt tillsätts en ny tjänst där Tobias Walleskog axlar rollen som företagets Key Account Manager.
Läs mer
Oct 2, 2019
MANA huvudpartner för Vännäs HC:s flick- och damhockey
MANA Projektbyrå har ingått ett treårigt avtal med Vännäs Hockey Club som huvudpartner för klubbens flick- och damhockey. MANA vill med sin satsning öka förutsättningarna för att fler tjejer ska kunna spela hockey.
Läs mer
Aug 28, 2019
MANA projektpartner när Strömpilen satsar på ny hyresgäst
Nu står det klart att Strömpilens handelsområde får ny hyresgäst och att det är MANA Projektbyrå som ska leda arbetet.
Läs mer